O nama - Balkan School - SA-MP Server & Online Gaming Community

 

O nama

Balkan School zajednica je osnovna početkom 2016. godine od strane Infinitija, Kaisera i Chepija. Početni cilj i ideja nam je bila da napravimo jedan kvalitetan Role Play SA-MP server koji će se najviše fokusirati na zabavu i druženje.

Radovi na modu (skripti) su otpočeli skoro dve godine pre osnivanja zajednice, tačnije avgusta 2014. godine. Iz dana u dan, sve više ljudi se pridruživalo i pomagalo u izgradnji, danas već uspešne, zajednice.
Server je zvanično otvoren 01.07.2016. godine i na samom otvaranju podržalo nas je oko 140 igrača. Kao i svaki početak i naš početak je bio težak. Jer upravo u prvih 30ak dana, server su zahvatili mnogi problemi. Kao posledice svega toga napustilo nas je dosta igrača kao i članova staff-a, u jednom trenutku prosek igrača je bio ~40-50. Ali i pored tog naglog pada igrača nismo odustali i taj period je kratko trajao jer smo maksimalnim trudom i radom rešili sve probleme.

I već nakon 6 meseci rada, server je postigao novi rekord u broju igrača – 788. Update-ovi su se ređali, bug-ovi se rešavali, u server se svi više ulagalo i za prvi rođendan dostigli smo novi rekord 812 igrača. Ubrzo nakon toga tj. 09.08.2017. dostižemo maksimum od 1000 igrača. U drugoj polovini 2017 godine ubačen je i jedan od najznačajnijih sistema na našem serveru a to je automatizacija. Automatizacija je omogućila da server sam rešava veliki broj poslova koje su ranije rešavali članovi staff tima. Tim sistemom server je doveden na mnogo veći nivo.

U 2021. godini Balkan School RolePlay server vam omogućava igru bez lag-a, na optimizovanom i unikatnom modu koji se redovno ažurira.